Veneen suojaus

Veneen suojaus

Miksi veneen suojaaminen on kannattavaa?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Gyeon

Olemme virallinen Gyeon asennuspiste ja meiltä saat kaikki Gyeon pinnoitteet ja vahat asennettuna

Gyeon on maailman luokan keraamisten pinnotteiden valmistaja Etelä-Koreasta, joka kehittää jatkuvalla syötöllä entistä laadukkaampia tuotteita autosi parhaaksi. Gyeonin tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaasti tuotettuja eikä niiden suunnittelussa ole jätetty mitään arvailujen varaan.

’Viimeisen kymmenen vuoden aikana Gyeon on laajentanut reviiriään todella laajasti ja tästä osoituksena Gyeonia käytetään yli 90 maassa.

Gyeonia kuvaillaankin poikkeukselliseksi toimijaksi tuotteiden laadun, jakelun ja teknisen asiakaspalvelun osalta. Ei ole siis ihme, että Gyeon on todella suosittu merkki auton pinnoituksissa.

 

Gyeon Q²R GelCoat

Gyeon Q²R GelCoaton erittäin kestävä kestopinnoite, ja se on suunniteltu erityisesti veneiden GelCoat-pinnalle. Jatkuva altistuminen UV-säteilylle ja suolavedelle saavat pinnan hapettumaan ja värit haalistumaan nopeasti.

Pinnoite suojaa GelCoatin UV-säteilyltä ja hapettumiselta pitäen pinnan kiiltävänä pitkään. Se estää myös lian pinttymisen kiinni ja kestää erinomaisesti erilaisia pesuaineita, helpottaen näin puhtaanapitoa sekä perusteellista pesua pesua kauden päätteeksi.

Lisäksi se suojaa vesipisaroiden kiinni palamiselta, joka on tuttu vaiva veneen omistajille. Valmistaja lupaa aineelle kestoksi 1-2 kautta.

Gyeon Q²R Teak

Gyeon Q²R Teak on erittäin kestävä kestopinnoite, ja se on suunniteltu erityisesti veneissä käytettävälle puulle ja teakille. Jatkuva altistuminen UV-säteilylle ja suolavedelle saavat pinnan hapettumaan ja värit haalistumaan nopeasti.

Pinnoite suojaa puupinnat UV-säteilyltä ja hapettumiselta pitäen pinnan hyvännäköisenä pitkään. Se estää myös lian pinttymisen kiinni ja kestää erinomaisesti erilaisia pesuaineita, helpottaen näin puhtaanapitoa sekä perusteellista pesua pesua kauden päätteeksi.

Lisäksi se estää, etteivät erilaiset nesteet imeydy puun sisään ja värjää sitä. Valmistaja lupaa aineelle kestoksi 1 kauden.

Gyeon Q²R GelCoat