Moottoripyörän suojaus

Moottoripyörän suojaus

Miksi moottoripyörän suojaaminen on kannattavaa?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Gyeon

Olemme virallinen Gyeon asennuspiste ja meiltä saat kaikki Gyeon pinnoitteet ja vahat asennettuna

Gyeon on maailman luokan keraamisten pinnotteiden valmistaja Etelä-Koreasta, joka kehittää jatkuvalla syötöllä entistä laadukkaampia tuotteita autosi parhaaksi. Gyeonin tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaasti tuotettuja eikä niiden suunnittelussa ole jätetty mitään arvailujen varaan.

’Viimeisen kymmenen vuoden aikana Gyeon on laajentanut reviiriään todella laajasti ja tästä osoituksena Gyeonia käytetään yli 90 maassa.

Gyeonia kuvaillaankin poikkeukselliseksi toimijaksi tuotteiden laadun, jakelun ja teknisen asiakaspalvelun osalta. Ei ole siis ihme, että Gyeon on todella suosittu merkki auton pinnoituksissa.

 

GYEON Q2 CANCOAT PRO EVO

Kun halutaan hoivata ja huoltaa autoa vuosittain, on Gyeon Q² CANCOAT PRO EVO äärimmäisen loistava työkalu maalipinnan pitkäaikaiseen kunnossapitoon.

Gyeon Q² CANCOAT PRO EVO antaa pinnalle todella vahvaa kiiltoa sekä hylkivyyttä, jota Suomen vaikeissa olosuhteissa auton pinnoitteelta kaivataan.

Kesto 1v/15tkm

GYEON Q2 INFINITE BASE

INFINITE BASE -sarjassa on kaksi loistavaa mallia: BASE TYPE 1 ja BASE TYPE 2.

BASE TYPE 1 on omassa luokassaan maailman ensimmäinen tätä kyseistä teknologiaa hyödyntävä pinnoite. Se on esitelty vuoden 2022 alussa ensimmäisen kerran maailmalle. Äärimmäinen kestävyys, vettähylkivä, itsepuhdistuva – kaikki yhdellä kerroksella!

BASE TYPE 2 on klassinen, paksu, yhden kerroksen pinnoite, joka antaa kiiltoa ja viimeistelyä autosi pinnoille. Kun autosi värit halutaan esille, BASE TYPE 2 tuo ne esiin aivan uudessa valossa.

Kesto n. 50tkm.

GYEON Q2 INFINITE BASE + TOP

BASE TYPE 1 + TOP 2 Tekee autosi pintaan TODELLA hylkivän pinnoite kombon. BASE 1 hylkii itsessään todella reippaasti, mutta kun siihen laitetaan todella hylkivä TOP 2 pintaan, niin pesu ja puhtaana pito ei ole ennen ollut näin hylkivän helppoa

BASE TYPE 2 + TOP 2 Tekee autollesi erittäin kiiltävän pinnan ja korostaa sävyä todella kivasti. BASE2 onkin perinteisempi pinnoite, mutta kun siihen yhdistetään TOP2 niin saadaan tämäkin pinnoite päivitettyä nykyaikaan. Tämä pinnoite kombo tekee pinnoille todella kiiltävän ja sävyä korostavan kerroksen, mikä myös hylkii todella tehokkaasti vettä ja on näin ollen helppo pestävä.

Kesto 70tkm.

Pesut

Gyeon Infinite Base

Gyeon Infinite Base + Top

Muut hinnat

Hinnat ovat alkaen hintoja ja hintaan vaikuttaa maalipinnan kunto, haluttu kiillon taso yms. Tarkemman hinta-arvion teemme veloituksetta, niin että näemme moottoripyöräsi ja näin voimme arvioida työn määrän. Tulemme tarvittaessa arvioimaan moottoripyöräsi myös kauemmaksi.