Biilispa tarjoaa laadukkaat Detailing palvelut

Kauttamme saat kattavan valikoiman laadukkaita autonhoito palveluita autosi merkistä riippumatta

Henkilökunta

Pietu hoitaa työn tyylillä!

Pietu vastaa BiiliSPA toiminnasta ja hän pitää huolen erittäin korkeasta työnlaadusta ja asiakaspalvelusta. Pietun kautta saat varattua ajan pesulle, sisustanhoidoille, kiillotuksille, vahauksille ja myös pinnoituksille.

Pietu on myös mukana “Jotkut Paikalliset Fiksarit” Youtube porukassa ja hän ohjeistaa asiakkaat huolehtimaan ajoneuvoistaan käsittelyn jälkeen. Tule käymään meillä, arvioimme ajoneuvosi maalipinnan kunnon ja samalla käynnillä voit varata Pietulta ajan hellään käsittelyyn

Joka paikan Jonne

Jonnen kautta saat varattua ajan pesulle, sisustan hoidoille, kiillotuksille, vahauksille ja myös pinnoituksille.

Jonne on myös erikoistunut tuulilasien kiveniskujen korjauksiin ja häneltä saat varattua ajan, jos tuulilasissasi on jälki tai rikkouma.

Jonnen erikoisosaamiseen kuuluu myös moottoripyörien kiilloitukset. Olipa moottoripyöräsi sporttinen tai maanteiden näyttävin laiva, niin Jonne tekee siitä kaupunnin komeimman kaksipyöräisen.

Myös Jonne kuuluu ”Jotkut Paikalliset Fiksarit” porukkaan!

Tilat

Uusien tilojen esittely

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Vuosien kokemus, intohimo autoihin ja jatkuva oppiminen tekevät meistä yhden Suomen kovimmista autonhoitoa tarjoavista yrityksistä

Palvelemme asiakasta aina yksilöllisesti ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. 90% asiakkaistamme palaavat luoksemme uuden projektin merkeissä, mikä on merkki siitä, että he luottavat käyttämiimme tuotteisiin, sekä vahvaan ammattitaitoomme autonhoidon parissa.

Edustamiamme brändejä ovat muun muassa Kamikaze Collection, Gyeon, Rupes mitkä ovat maailmallakin alansa kärkikastia.